این دستگاه‎ها در انواع مختلفی وجود دارند:

۱٫مدل کابینی: این مدل را بیشتر برای مصارف کارگاهی و خانگی مورد استفاده قرار میدهند، برای مثال در صنایع غذایی مانند رستورانها و هتلها بسیار پر کاربرد است. نیروی مورد استفاده در این انواع، برق است و به صورت تک فاز تولید میشود.

به کمک این دستگاه می توان هم کالا و محصولات را به صورت تکی سلفون پیچ کرد و هم به صورت تعداد و کنار هم. کارکرد دستگاه نیز بسیار راحت است. مخزنی شفاف و شیشه ای در روبروی شما قرار دارد همراه با یک اهرم یا دستگیره که توسط آن درب دستگاه باز و کالا درون آن، مابین سلفون گذاشته می شود، سپس اپراتور درب دستگاه را پایین آورده و یک فن قوی هوای گرم را به بسته هدایت می کند، به این شکل سلفون آب شده و به کالا می چسبد.

۲. مدل تونلی: این نوع در کارخانجات صنعتی کاربرد فراوانی دارد و در مقایسه با مدل کابینی از سرعت بالاتری برخوردار است و توسط آن میتوان بسته بندی را در تعداد بالاتری انجام داد. نیروی مورد استفاده در این انواع میتواند به صورت دوگانه سوز ­(برق و گاز) باشد و به صورت تک فاز و سه فاز امکان تولید دارد.

۳. مدل پلی اتیلن: موارد استفاده این نوع بیشتر به منظور بسته بندی‌های سنگین برای باکسهای آب معدنی، نوشابه‌های خانواده و مانند اینها است. نایلون مورد استفاده برای این موارد باید از استقامت بالاتری برخوردار باشد.

۴. مدل اتوماتیک کانوایر دار: این نوع از دستگاه‌ها سرعت بسته بندی بسیار بالایی دارند و امکان تنظیم میزان حرارت لازم برای آنها امکان پذیر است. از جمله مزایای این دستگاه‌ها این است که دارای تسمه نقاله هستند که میتوانند بعد از انجام عملیات بسته بندی محصول را به آرامی به سمت بیرون کابین هدایت کنند.

عملکرد این دستگاه‌ها به ۴ نوع زیر تقسیم میشود:

۱٫ عملکرد دستگاه دستی: عملیات دوخت و برش توسط دست انجام میشود و به صورت کلی حداقل موتور و جک در طراحی آنها به کار گرفته شده است.

۲٫ عملکرد دستگاه نیمه اتوماتیک: عملیات دوخت و برش توسط جک انجام میشود. در بعضی از انواع آنها دو جک اضافی دیگر وجود دارد که برای هدایت محصول برای دوخت و نگهداشتن آنها در طی انجام این فرایند قرار داده شده‌اند.

۳٫ عملکرد دستگاه اتوماتیک: این انواع بدون نیاز به دخالت اپراتور قابلیت کار کردن دارند و به خوبی قابلیت استفاده در خطوط تولیدی را دارند که به سادگی کار بسته بندی را به اتمام میرسانند. عملکرد این انواع به این صورت است که میتوانند در مدت زمان حدودی ۱۵ دقیقه کار ۱۰۰ محصول را بدون وقفه انجام دهند.

۴٫ عملکرد دستگاه فول اتوماتیک: این دستگاه نسبت به مدل قبلی زمان بیشتری را بدون نیاز به اپراتور میتواند کار کند که معمولا کار بسته بندی ۳۰۰ محصول را در مدت زمان تقریبی ۱ ساعت میتوانند به پایان برساند. از دیگر مزایای آن این است که میتواند سرعت را به صورت هوشمندانه تغییر دهد و از هوش مصنوعی بسیار بالایی برخوردار است.

نایلون بسته بندی شیرینگ

نایلون بسته بندی در دستگاه شیرینگ پک می بایستی به شکلی بوده که با مقداری حرارت، ذوب شده، به خوبی به دور کالا چسبیده و آن را محکم در بر گیرد. اما در برخی موارد، این نایلون می بایستی آنچنان ضخیم و محکم باشد که بتواند صدها کیلوگرم فشار و وزن را تحمل نماید خصوصاً در مواردی مانند شیرینگ لوازم خانگی، لوازم صوتی تصویری، یخچال و… .

ابعاد و طول و عرض نایلون شیرینگ نیز بسیار متفاوت است و هر کدام برای استفاده در یک یا چند مدل دستگاه شیرینگ کاربرد دارد. ابعادی با عرض ۴۰ سانتیمتر، ۶۰ سانتیمتر، ۸۰ سانتیمتر، ۲ متر و… . بسته به نوع دستگاه و ابعاد آن و همچنین کالایی که قرار است شیرینگ گردد می بایستی نسبت به استفاده از نایلون شیرینگ اقدام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

قبلی
آشنایی با دستگاه شیرینک پک:
بعدی
تری بلوک (شست و شو ، پرکن ، درب بند)
فهرست